Vybíráme kuchyň

    Vím, není to moc brzo, když nemáme ještě ani základovku? Není! Raději dřív, než pozdě. Tak jsme se v době koronavirové vypravili s rouškami a dezinfekcí do SIKA do Brna. Tam jsme obkoukli kuchyně a koupelny a jeli dál. Po dlouhém rozmýšlení jsme se rozhodli navštívit Oresi v Brně. Šli jsme do Kampusu. Hned při vstupu si nás všiml prodejce, který nám ukázal vystavené kuchyně. Jsme neradi středem pozornosti, no ale museli jsme to zkousnout. Takže nám vše vysvětlil, samozřejmě začal ukazovat a navrhovat nejdražší varianty, ale vše jsme spoku prošli a až tak moc dotěrný nebyl :)

    Sedli jsme si s ním s půdorysem kuchyně a vymysleli jsme, jak by mohla kuchyně vypadat. Nejvíc se nám líbí kombinace dřeva a bílé. Jako dobrý nápad, co se nám líbí, byly černé úchytky. Předběžně jsme se domluvili na tvaru kuchyně, materiálu, barvě a pár dnů čekaly, než nám vytvoří 3D návrh s celkovou cenou.

    Za pár dnů jsme dorazili na schůzku. 3D návrh byl hotov. Upravili jsme nějakou skříň, spíž, digestoř, aby lícovala s horními skříňkami a doladili detaily. Zjistili jsme, že se rozhodně nevlezeme do rozpočtu, který jsme mu stanovili. Proto jsme si změnili povrch skříněk a místo Německa zvolili levnější variantu. Snad nám pár desítek let vydrží :)

    Po hodině a půl nad sezením návrhu jsme byli spokojení s naši budoucí kuchyní. Složili jsme tedy 10% zálohu na spotřebiče i skříňky. Bohužel se prý zdražuje, kvůli koronovairu. My máme zaručenou cenu spotřebičů, které byly v datu složení zálohy. Cena se tak při odběru kuchyně např. v říjnu nezvýší.

    Budeme doufat, že se stavba pohne a opravdu v říjnu budeme instalovat kuchyni :) to by bylo tak krásné! Držte pěsti :)